1229 КОРС
Стенен работен календар едно тяло - вертикален
Подложка
Размер: 320/680 мм;
Материал: 400 гр/м2 немски картон;
Календариум:
12 листа;
Размер: 290/340 мм;
Материал: 80 гр/м2 офсет;
Рекламна площ
вариант А
размер
320/320 мм
вариант Б
размер
320/270 мм
Цветови варианти
синьо и червено
сиво и оранж
Стенни работни
Стенни многолистови
Настолни календари