3332 КОРС
Стенен многолистов календар
ВОДНИ ФЕНОМЕНИ

Тяло от 12 листа и корица

150 гр/м2 двустранен хроммат
размери 250/450 мм

Подложка
размери 250/500 мм

рекламна площ
размери 250/50 мм
   
Стенни работни
Стенни многолистови
Настолни календари