3232 КОРС
Стенен многолистов календар
ОРХИДЕИ

Тяло от 12 листа и корица

150 гр/м2 двустранен хроммат
размери 250/450 мм
Подложка
размери 250/500 мм
рекламна площ
размери 250/50 мм
   
Стенни работни
Стенни многолистови
Настолни календари